Oferta Paste in Satul Prunilor, Pietrosita de la 720 lei
NUME: Satul Prunilor
DESTINATIA: Pietrosita
TARIF: de la 720 lei / persoana/ pachet 3 nopti

DESPRE

Satul Prunilor reuneste sapte vile, fiecare cu o suprafata de 250 mp. Complexul este situat pe o proprietate de 6 hectare la marginea padurii, in comuna Pietrosita, judetul Dambovita.

Rasfatate de soare, vilele au vedere panoramica impresionanta spre trei masive muntoase: Leaota, Bucegi si Baiului. La parter, fiecare vila are o garsoniera cu baie proprie, iar la etaj sunt disponibile cate trei camere, fiecare cu baie proprie: doua duble twin si o dubla matrimoniala. Am adus in camere mirosul padurii, mobila fiind realizata integral din lemn, la fel ca si dusumeaua.


FACILITATI

In fiecare camera exista televizor si internet wi fi.

Capacitatea complexului este 7 vile, cu un total de 21 de camere si 7 garsonierere. Astfel, pot gazdui 56 de persoane in regim double room, iar la cerere pot suplimenta numarul de paturi.

Restaurantul Satul Prunilor are o capacitate 100 de locuri in salonul principal si de 24 de locuri in salonul mic si va asteapta cu meniuri traditionale si retete locale unice.


TARIFE

Tarifele sunt exprimate in ron/ persoana/ pachet Paste

Tip cameraSejur 3 nopti
Camera dubla720

Pachetul include:

• 3 nopți de cazare in camera dubla

• Toate mesele, de la cina din 14 aprilie, până la pranzul din 17 aprilie

 

  • Oferta este valabila doar pentru vila ocupata integral , cu 6-8 persoane/vila
  • Oferta nu este valabila pentru copii
  • Pentru copii, in funcție de varsta, sunt disponibile pachete speciale


BINE DE STIUT

Meniul de Paște

vineri, 14 aprilie

La sosire: platou tradițional cu produse naturale, de casa: fasole batuta, carnati afumati, muschiulet afumat, pastrama afumata, slaninuta afumata, ceapa si tuica de prune.

Cina: pui fript la jar, servit in saramura cu mamaliguta si mujdei sau zacusca, masline kalamata, ciuperci si legume grill cu mujdei, placinta de casa cu mere si scortisoara

sambata, 15 aprilie

Mic dejun: ceafa afumata trasa in tigaie, pate de ficat de pui, carnaciori de casa afumati, cascaval afumat de casa (cascava), castraveti, rosii, dulceata/gem de casa, lapte, ceai, cafea

Pranz: ciorba de loboda, supa de pasare de curte cu taietei de casa sau ciorba taraneasca de afumatura, acrita cu zeama de varza; tocanita de pui cu ciuperci sau tochitura ciobaneasca sau sarmalute in foi de vita cu orez, prajitura de casa

Cina: pastrav proaspat, grill cu cartofi natur sau pastrama de porc cu mamaliguta si mujdei sau salata orientala.

Dupa intoarcerea de la biserica: oua rosii, drob de miel/de pui, cozonac

duminica, 16 aprilie

Brunch: gustare cu oua rosii, branzeturi, salata de bœuf, bors de miel sau bors de pui, platou cu friptura de miel la cuptor, pulpa de curcan la cuptor, sarmaute de gasca fierte-n vin, garnituri: mamaliguta, cartofi taranesti, pilaf sarbesc, muraturi de casa, chec de casa si pasca

Cina: carnatii vlahului – de curcan, la cuptor cu sos, legume si branza rasa sau sau ciolan de porc la cuptor cu varza calita sau pastrama de berbecut la tigaie cu mamaliguta si mujdei, garnituri: mamaliguta, cartofi taranesti, varza calita, salata de varza cu marar, muraturi de casa, clatite cu miere si nuci

luni 17 aprilie

Mic dejun: ceafa afumata trasa in tigaie, pate de ficat de pui, carnaciori de casa afumati, cascaval afumat de casa (cascava), castraveti, rosii, dulceata/gem de casa, lapte, ceaiuri, cafea


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345